Ziua Energiei 2016

Încă de la prima ediţie din 2008, Ziua Energiei Braşov TTM a devenit una dintre principalele conferinţe de energie regenerabilă din România. Cu participarea reprezentanţilor Guvernului şi Parlamentului român, dar şi a reprezentanţilor Autorităţilor de Reglementare şi a asociaţiilor de energie regenerabilă din România, mai mult de 100 de factori decizionali şi investitori naţionali şi internaţionali utilizează această platformă anuală pentru a se întâlni şi pentru a discuta chestiuni privind energia.

REPOM continuă această poveste de succes şi în 2016 şi organizează cea de-a noua ediţie Ziua Energiei Braşov TTM, ca marcă a REPOM. În acest an, evenimentul va avea loc

vineri, 23 septembrie 2016, la Hotelul Kronwell din Braşov,
 cu începerea înregistrărilor de la ora 08:30.

Conferinţa se va focusa pe „Energiewende” (revoluția energetică) din România şi din Germania şi, astfel, pe strategia energetică viitoare pentru România, având-o ca şi vorbitor keynote pe Dna. Corina Popescu, Secretar de Stat în Ministerul Energiei din România, cu privire la acest aspect. Reprezentanţii din sectorul energetic şi expertiza internaţională vor veni să completeze discuţiile. În plus, vom furniza o privire generală asupra dezvoltărilor recente din Germania, mai ales în cazul centralelor virtuale şi cercetărilor corespunzătoare.

Evenimentul va continua să fie unul gratuit; se va asigura traducere simultană engleză / română.

Vom fi încântaţi să vă întâmpinăm personal!

Jürgen Ludwig şi Martin Moise